Wij decoreren volgens wens uw kerstboom

kerstboom decoreren

Wij decoreren volgens wens uw kerstboom

Wij decoreren uw kerstboom.

Wij decoreren uw kerstboom volgens wens als u dit jaar geen tijd heeft om dit zelf te doen, volgens de nieuwste kleurentrends en decoraties. Kerstbomen groot of klein, binnen of buiten, enkel met verlichting of ook met kerstbollen en decoratiestukken, …de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Bij interesse stuur een mail naar info@flowerstyle.be.

Wist u dat de koning onder de kerstbomen, de Abies nordmanniana, de beste kerstboom is om te decoreren? Hij wordt rechtstreeks uit Denemarken ondertekend. Zijn lange, donkergroene naalden bereiken de perfectie en het naaldenverlies is nihil. Deze boom prikt ook niet, waardoor het prettiger is voor ons Flowerstyle-team om de versieringen aan te brengen. 

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het decoreren van hun kerstboom. Maar ook voor bijzondere kerstversieringen en bijzondere wensen hebben wij een creatief team. Ideeën uitwerken voor het decoreren van gevels, ‘alternatieve’ bomen voor werknemers die allergisch zijn, … Stel uw vraag en ons Creative Flowerstyle team werkt een vrijblijvende offerte uit op maat volgens uw wensen. Een aantal uitgewerkte ideeën van vorig jaar kan je bekijken op onze voorpagina van de website. 

Bij interesse stuur een mail naar info@flowerstyle.be.

Zij waren alvast zeker heel enthousiast van hun kerstboom en decoraties: KULeuven Campus Groep T, Heilig Hart Ziekenhuis Leuven, Mazak,…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.