Kerstbomen en toebehoren

Kerstbomen en toebehoren bestellen via de webshop

Kerstbomen en toebehoren

Grootste aanbod kerstbomen en toebehoren regio Leuven.

U kunt vanaf nu onze verschillende soorten kerstbomen en toebehoren bestellen via de webshop:

https://flowerstyleshop.be/

In pot, gezaagd of op kruis? Breng de kerstsfeer in huis met één van onze natuurlijke kerstbomen. Wij helpen u graag bij uw keuze en hebben daarom bij elk soort boom al enkele karaktereigenschappen genoteerd.

Soorten Kerstbomen:

Abies nordmanniana

De koning van de kerstbomen, de Abies nordmanniana (Deens), wordt vervoerd uit Denemarken. Zijn lange, donkergroene naalden bereiken de perfectie en het naaldenverlies is nihil, maar het is een zeer trage groeier waardoor de prijs hoger uitvalt.

Kwaliteit van eigen bodem! De Abies nordmanniana (Belgisch) is de koning van de kerstbomen. Zijn lange, donkergroene naalden bereiken de perfectie en het naaldenverlies is nihil, maar het is een zeer trage groeier waardoor de prijs hoger uitvalt. Het verschil tussen de Belgische en Deense Nordman ligt in de vorm. De Deense zijn nog mooier.

Abies nobilis

Abies nobilis, Edelspar, komt uit het westen van Noord-Amerika en geurt zeer aangenaam. Zijn  naaldvormige bladeren worden 1 tot 3,5cm lang en glimmend blauw-groen aan de bovenkant. Ook bij dit soort is het naaldenverlies zéér beperkt, daarom worden zijn takken ook vaak in kerststukjes verwerkt.

Abies Fraseri

De Abies fraseri is een compact rondhout. Door zijn korte, platte, donkergroene naalden heeft hij een mooie piramidevorm. Zijn naaldval is ook ongeveer nihil en hij staat er om bekend zéér geurig te zijn.

Dit zijn nog maar enkele soorten van onze uitgebreide collectie kerstbomen. Neem zeker een kijkje op onze webshop, wil je ook de keuze maken van een kerstboom in pot of op houten kruis.

Quicktreestand met voeding:

In onze webshop vindt u ook een Quicktreestand met voeding. De perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat uw kerstboom minder snel zal uitdrogen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
2 Comments
 • Fabienne
  Posted at 12:17h, 01 January Reply

  Gelukkig nieuwjaar!

  • Flowerstyle
   Posted at 17:00h, 03 January Reply

   Gelukkig Nieuwjaar 🙂

Post A Comment