Kerstbomen bestellen kan nu via de webshop

Kerstbomen bestellen via de webshop

Kerstbomen bestellen kan nu via de webshop

Kerstbomen bestellen via de Webshop

U kunt vanaf nu onze verschillende soorten kerstbomen bestellen via de webshop. In pot, op kruis of met blote wortel? Breng de kerstsfeer in huis met één van onze natuurlijke kerstbomen. Heeft u het moeilijk om uw keuze uit ons uitgebreide gamma te maken? Geen nood wij helpen u graag bij uw keuze en hebben bij elke soort boom al enkele karaktereigenschappen genoteerd.

De koning van de kerstbomen, de  Abies nordmanniana (Deens), wordt afgeleid uit Denemarken. Zijn lange, donkergroene naalden bereiken de perfectie en het naaldenverlies is nihil. Het is een zeer trage groei waardoor de prijs hoger uitvalt.D

Kwaliteit van eigen bodem! De Abies nordmanniana is de koning van de kerstbomen. Zijn lange, donkergroene naalden bereiken de perfectie en het naaldenverlies is nihil. Het is een zeer trage groei waardoor de prijs hoger uitvalt. Het prijsverschil tussen de Belgische en Deense Nordman ligt hem in de minder hoge transportkosten vanuit de Ardennen.

De Abies nobilis van Edelspar komt uit het vochtige westen van Noord-Amerika en geurt zeer aangenaam. De naaldvormige bladeren worden 1 tot 3,5cm lang en glimmend blauw-groen aan de bovenkant. Ook bij dit soort is het naaldenverlies zéér beperkt. Zijn takken worden ook vaak in kerststukjes verwerkt.

De  Abies fraseri  is een  compacte rondhout. Door zijn korte, platte, donkergroene naalden heeft hij een mooie piramidevorm. Zijn naaldval is zeer beperkt en hij staat er om bekend dat zéér geurend te zijn.

Dit zijn nog maar enkele soorten van onze uitgebreide collectie kerstbomen. Neem zeker een kijkje op onze webshop. Daar kun je ook de keuze maken van je een kerstboomwens in pot of op houten kruis. Maar u vindt in onze webshop ook een Quicktreestand met saai en voeding. De perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat uw kerstboom minder snel zal uitdrogen.

 

 

No Comments

Post A Comment